martes, 24 de marzo de 2009

per acabar, resposta a l' amable carta de l' alcalde

Sr. Bosch,
Gracies per la resposta. No podem dir que sigui una fantàstica velocitat de reacció, però més val això que res.

No pretenc que les meves cartes siguin el més important que us ha passat, però si hi afegim la resposta de la generalitat... em va deixar una mica perplex el silenci des del meu ajuntament. Ja valorareu vosaltres l' eficàcia (o no) dels responsables de premsa del consistori.

Sobre totes les altres explicacions us vull dir que de moment, la vostra credibilitat (i no parlo de la personal del senyor Bosch, si us plau) és zero. Des dels temps de l' anterior alcaldessa he mantingut algun contacte amb el consistori, i tot han estat paraules molt engrescadores, i res més.

Vaig tenir el privilegi de mantenir una entrevista personal amb l' anterior alcaldessa (per petició d' ella) i vam estar parlant de molts temes, els quals estan tots exactament igual. Literalment, em va "vendre la moto" amb "la ciutat del cinema", "la universitat", "la línia 9", el "pla general metropolità", el "parc de la muntanyeta", la "riba del riu i el parc agrícola" "endolciment del barri de marianao"... i així un llistat tant llarg com, desgraciadament, incomplet al 100%.

Així que comprendrà que els tingui molt poca confiança. O cap. Se l' hauran de guanyar. Amb fets, no amb paraules. I cregui'm quant li dic que no és una percepció personal. Hi ha un bon grapat de ciutadans que farts de les decisions incomprensibles, la falta d' acció, reacció, resposta... pensem que els polítics estan tant lluny de la realitat del dia a dia, que no paga la pena de preocupar-nos gaire. Per que finalment fareu el que us vingui de gust, sense tenir en compte les nostres opinions.

Per començar, estaria be retirar les recollides de residus (contenidors grocs, verds i blaus) de les hores punta. No fa falta afegir més caos als matins de Sant Boi...

No hay comentarios: