martes, 3 de marzo de 2009

sortida betetera per collserola






Aquest dissabte ens vem deixar enganyar i vem anar a l' altre banda del riu llobregat, a la banda nord. El Lorenzini ens va preparar una bona ruta.






Vaig passar a buscar al Jordi per casa seva a Sant Boi a les 07:00. Haviem quedat a les 07:30 a Sant Feliu, i vem anar xino - xano al costat d les vies de l' AVE.






Un cop alli erem un munt. El Jordi, el Roberto, el Lorenzini, el Victor, el Xavi i un servidor. Un cop reunits, cap amunt.



El cami creuava Sant Feliu i es dirigia ja per pistes cap a la creu d' Olorda. Pujada constant, pero pista ample i comode tot el temps... el fred se'ns va passar de cop.






Un cop a la creu d' Olorda, el sector Sant Boi ja portavem uns 23 Km. i vem baixar a les barbecoes que hi ha, i ens vem jalar un bocata... quin error.






Vem sortir direcció Barcelona, per unes pistorres que no deixaven de pujar, amunt, amunt. En un moment donat, estavem arribant a Vallvidriera, i ens vem desviar per anar a veure el curios panta d Vallvidriera, curios, per que estava mes sec que un bacalla.






Tornem a pujar des del panta (?), per una pista molt menys comode que fins el moment, i ens adonem que portem 40 Km. i gairebe quatre hores des de que hem sortit de casa. I estem molt lluny. Aixi que tornem cap a casa.






Tornem fins a la creu d' Olorda, i des d' alli, baixada continua fins a Sant Feliu, i pel costat del tren fins a Sant Boi. Uns 55 Km. Una mitjana (gens dolents) de mes de 13 Km/h. I el meu cul que no se si es meu, o d0 un altre...






Les fotos son com son, estan fetes amb un movil....



No hay comentarios: