martes, 25 de noviembre de 2008

esto no es el caribe, esto es el llobregat....aqui no hay limones, hay radioactividad!!!!!

Som de Sant Boi, vila dels bojos... ja tenen raó quant diuen que n'hi ha més fora que dins.

Sant Boi és un dels pobles mes maltractacs per l' administració local. Despres dels nefastos anys de govern de l' anterior alcaldessa, i el ínclite equip de govern, ara trobem un govern continuista que no fa res per intentar arreglar els desastres que es van fer.

La sortida cada matí de Sant Boi és vergonyosa. Les obres de reacondicionament de la Rambla, la zona dels jutjats i la comissaria dels mossos, només van fer que espatllar encara més el desastre circulatori que hi ha cada matí al meu poble. Si vaig pel camí mes lògic des de casa fins a l' entrada del litoral, tardo 25- 30 minuts, més temps del que tardo des del litoral a la meva feina, a l' avinguda drassanes de Barcelona. Increïble però cert.

Ademés ara estan construint un acces al riu, per anar a passejar a peu i/o amb bicicleta. És una petició que fa anys que es demanava, netejar de porqueria la llera del riu i aprofitar-la per l' us lúdic. Llàstima que l' acces que estan fent és estret, perillós i com no, estreny una mica més una de les sortides de Sant Boi més transitades.

Com no tenen prou amb aixó, algun il.luminat de l' ajuntament ha tingut la brillant idea de fer la recollida selectiva d' escombraries a partir de les 07:30 del matí. O sigui que si intentes escapar del caos circulatori de la sortida de Sant Boi per la Rambla, no pateixis, a l' alçada del mercat nou, (via d' escapament per anar a la carretera vella del Prat) trobaràs el camió de recollida de vidre, o envasos, o paper. No ho poden fer a les 11:00 del matí, quant no queden gairebe cotxes pel carrer?

L' eslogan que porta el camionet pintat al darrera és "Sant Boi més.... Net".
La realitat es "Sant Boi més... Paranoic", cosa que si ho mirem be, tampoc desentona tant amb la tradicio del poble.... Pero abans ens nodriem dels malalts mentals de tot Barcelona, i ara, en una tombarella magistral del destí, estan al càrrec de l' ajuntament...